Lihantuotanto vuosittain (teurastukset teurastamoissa)
Merkitse valintasi ja valitse esitysmuoto (taulukko ruutuun tai tiedostomuoto). Valintaohje

Valitse ainakin yksi arvo-merkityille muuttujille tarvitaan ainakin yksi arvo

Vuosi Valitse ainakin yksi arvo

Yhteensä 30 Valittu

Etsi

Muuttuja Valitse ainakin yksi arvo

Yhteensä 3 Valittu

Etsi

Laji Valitse ainakin yksi arvo

Yhteensä 21 Valittu

Etsi


Valittuja taulukkosoluja:(enimmäisraja on 1 000 000)

Selailunäkymä on rajoitettu 1 000 riviin ja 100 sarakkeeseen


Valittujen solujen määrä ylittää enimmäismäärän 1 000 000

Alaviitteet

Teurastusmäärät sisältävät myös luomuteurastusmäärät.
Laji
SIAT YHTEENSÄ 4)
4) Sisältää myös ulkomaille teurastettavaksi viedyt siat.
Emakot 1)
1) Osa karjuista ja emakoista on sisältynyt lihasikoihin ennen vuotta 2008.
Karjut 1)
1) Osa karjuista ja emakoista on sisältynyt lihasikoihin ennen vuotta 2008.
Lihasiat 1)
1) Osa karjuista ja emakoista on sisältynyt lihasikoihin ennen vuotta 2008.
LAMPAAT YHTEENSÄ 2) 3)
2) Lampaan- ja karitsanliha, hevosenliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2006 alkaen.
3) Lampaanliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2012 alkaen.
Karitsat 2) 3)
2) Lampaan- ja karitsanliha, hevosenliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2006 alkaen.
3) Lampaanliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2012 alkaen.
Muut lampaat 2) 3)
2) Lampaan- ja karitsanliha, hevosenliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2006 alkaen.
3) Lampaanliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2012 alkaen.
HEVOSET 2)
2) Lampaan- ja karitsanliha, hevosenliha: Tilastoinnin kattavuus laajentunut 1.1.2006 alkaen.

Kuvaus

Yksikkö
kpl, kg, kg/kpl
Yhteystiedot
Tilaston kotisivu
Viimeksi päivitetty
28.2.2017
Luontipäivä
5.3.2015
Lähde
SVT: Luonnonvarakeskus, Lihantuotanto
Kuutio
Luke_Maa_Liha_01
Tilastotietokannat
Luke/Tilastot