Ravintotase (milj. kg)
Merkitse valintasi ja valitse esitysmuoto (taulukko ruutuun tai tiedostomuoto). Valintaohje

Valitse ainakin yksi arvo-merkityille muuttujille tarvitaan ainakin yksi arvo

Vuosi Valitse ainakin yksi arvo

Yhteensä 15 Valittu

Etsi

Elintarvike Valitse ainakin yksi arvo

Yhteensä 63 Valittu

Etsi

Tieto Valitse ainakin yksi arvo

Yhteensä 11 Valittu

Etsi


Valittuja taulukkosoluja:(enimmäisraja on 1 000 000)

Selailunäkymä on rajoitettu 1 000 riviin ja 100 sarakkeeseen


Valittujen solujen määrä ylittää enimmäismäärän 1 000 000
Yhteystiedot ja lisätietoja

Kuvaus

Viimeksi päivitetty
16.6.2017
Yhteystiedot
Tilaston kotisivu
Yksikkö
milj. kg
Luontipäivä
29.9.2016
Lähde
Luonnonvarakeskus, Ravintotase
Kuutio
Luke_Maa_Ravtase_02
Tilastotietokannat
Luke/Tilastot
Alaviitteet

Alaviitteet

Viimeisin vuosi: ennakkotieto.
Vuoden 2012 tietoja päivitetty 20.6.2018: Kotimainen käyttö/Marjat; Ruokakäyttö/Peruna (tuore) ja Marjat.
Elintarvike
Muut tuoreet vihannekset 3)
3) Sisältää viljellyt sienet.
Naudanliha 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Sianliha 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Lampaanliha 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Siipikarjanliha 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Hevosenliha 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Poronliha 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Hirvieläimet 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Jänikset 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Muu riista 4)
4) Luullisena eli ruholihana.
Kala, tuore tai pakastettu 5)
5) Filepainona.
Kevytmaito 6)
6) Sisältää myös 1-prosenttisen maidon.
Viili 7)
7) Sisältää kermaviilin vuoteen 2006 saakka.
Kerma 8)
8) Sisältää ranskankerman ja smetanan vuoteen 2006 saakka.
Hapatetut kermavalmisteet 9)
9) Sisältää kermaviilin, ranskankerman ja smetanan.
Muut tuoretuotteet 10)
10) Sisältää mm. vanukkaat ja maustetun rahkan.
Juusto 11)
11) Sisältää maustamattoman rahkan ja raejuuston.
Viini (milj.l) 12)
12) Sisältää siiderit ja long drink -juomat vuoteen 2008 saakka.
Tieto
Ruokakäyttö (brutto) 1)
1) Viljojen kulutus jyväpainoisena jauhatusmääränä.
Ruokakäyttö (netto) 2)
2) Viljojen kulutus jauhopainoisena jauhatusmääränä.