Till toppen
The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Välj variabel

Tillverkning av mjölkprodukter månatligen

Välj variabler

2025-05-26
kg
2022-02-17
FOS: Naturresursinstitutet, Statistik om mjölk- och mjölkprodukter
Luke_Maa_Maito_04a
Luke/Tilastot
Nu har du hamnat på en sida där du ska välja variabler och värden för dessa.
Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listan2021/01 , 2021/02 , 2021/03 ,

Valda 1 Totalt 52

Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listanMJÖLK TOTALT (kg) , Fettfri mjölk 1 % och under (kg) 1) , Lättmjölk över 1 % - 3 % (kg) 1) ,

Valda 0 Totalt 16

Antal valda celler är:
(maximalt tillåtna antal är 10 000 000)

Presentation på skärmen är begränsad till 10 000 rader och 100 kolumner

Antal valda celler överstiger tillåtna 10 000 000

Produkt

Från 2007 till 2024 klassificerades grädde i kategorierna grädde 29% och under samt grädde över 29%. Från och med 2025 har klassificeringen varit grädde 21% och under samt grädde över 21%. Därför är uppgifterna från 2025 och framåt inte helt jämförbara med uppgifterna från tidigare år.

Produkt

MJÖLK TOTALT (kg)

1) Ink. pastörised mjölk, UHT-mjölk, ekomjölk och mjölkdrycker

SYRADE GRÄDDEPRODUKTER (kg) 2)

2) Inkl. gräddfil, crème fraîche och smetana.

ÖVRIGA FÄRSKVAROR (kg) 3)

3) Inkl. bl.a. smaksatt kvarg, puddingar, mjölk- och vasslebaserade drycker. Innnehåller lite glass.

Färskost (kg) 4)

4) Inkl.också kvarg naturell, grynost och brödost.