Till toppen
The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Välj variabel

Tillverkning av mjölkprodukter årligen

Välj variabler

2024-02-19
l, kg
2015-10-27
FOS: Naturresursinstitutet, Statistik om mjölk- och mjölkprodukter
Luke_Maa_Maito_05
Luke/Tilastot
Nu har du hamnat på en sida där du ska välja variabler och värden för dessa.
Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listan1990 , 1991 , 1992 ,

Valda 1 Totalt 34

Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listanMJÖLK TOTALT (kg) , Fettfri mjölk 1 % och under (kg) , Lättmjölk över 1 % - 3 % (kg) ,

Valda 0 Totalt 16

Antal valda celler är:
(maximalt tillåtna antal är 10 000 000)

Presentation på skärmen är begränsad till 10 000 rader och 100 kolumner

Antal valda celler överstiger tillåtna 10 000 000
Mjölk, surmjölk och grädde presenteras i kilogram från och med 2021. Tidigare registrerades produktionsvolymerna för dessa produkter i liter, och tidsserieuppgifter om produktionsvolymerna (l) för dessa produkter finns i Statistikdatabas\Lantbruksstatistik\Produktion\Statistik om mjölk och mjölkprodukter\Arkiv

Produkt

MJÖLK TOTALT (kg)

1) Ink. pastörised mjölk, UHT-mjölk, ekomjölk och mjölkdrycker

SYRADE GRÄDDEPRODUKTER (kg) 2)

2) Inkl. gräddfil, crème fraîche och smetana.

ÖVRIGA FÄRSKVAROR (kg) 3)

3) Inkl. också smaksatt kvarg, puddingar, mjölk- och vasslebaserade drycker. Innnehåller lite glass.

Färskost (kg) 4)

4) Inkl. kvarg naturell, grynost, brödost och övriga färskostar.