Till toppen
The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Välj variabel

Tillverkning av mjölkprodukter månatligen 2007-2021

Välj variabler

l, kg
2015-02-26
FOS: Naturresursinstitutet, Statistik om mjölk- och mjölkprodukter
Luke_Maa_Maito_05
Luke/Tilastot
Nu har du hamnat på en sida där du ska välja variabler och värden för dessa.
Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listan2007/01 , 2007/02 , 2007/03 ,

Valda 1 Totalt 180

Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listanMJÖLK TOTALT (l) , Helmjölk, pastöriserad (l) 1) , Lättmjölk, pastöriserad (l) 1) ,

Valda 0 Totalt 21

Antal valda celler är:
(maximalt tillåtna antal är 10 000 000)

Presentation på skärmen är begränsad till 10 000 rader och 100 kolumner

Antal valda celler överstiger tillåtna 10 000 000
Senaste år: preliminär uppgift.

Månad

2019/06

Tillverkning av smör 6/2019 korrigerad 20.8.2019

Produkt

Helmjölk, pastöriserad (l) 1)

1) Inkl. laktosfri mjölkdrycker och ekomjölk.

Lättmjölk, pastöriserad (l) 1)

1) Inkl. laktosfri mjölkdrycker och ekomjölk.

Fettfri mjölk, pastöriserad (l) 1)

1) Inkl. laktosfri mjölkdrycker och ekomjölk.

SYRADE GRÄDDEPRODUKTER (kg) 2)

2) Inkl. gräddfil, crème fraîche och smetana.

ÖVRIGA FÄRSKVAROR (kg) 3)

3) Inkl. också smaksatt kvarg fr.o.m 1.1.2013.

Färskost (kg) 4)

4) Inkl. kvarg naturell, grynost, brödost och övriga färskostar.