Till toppen
The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Välj variabel

Tillverkning av mjölkprodukter årligen 1990-2021

Välj variabler

2017-02-27
l, kg
2015-10-27
FOS: Naturresursinstitutet, Statistik om mjölk- och mjölkprodukter
Luke_Maa_Maito_05
Luke/Tilastot
Nu har du hamnat på en sida där du ska välja variabler och värden för dessa.
Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listan1990 , 1991 , 1992 ,

Valda 1 Totalt 32

Obligatoriskt
Sökfält för att markera värden i listanMJÖLK TOTALT (l) , Helmjölk, pastöriserad (l) 1) , Lättmjölk, pastöriserad (l) 1) ,

Valda 0 Totalt 24

Antal valda celler är:
(maximalt tillåtna antal är 10 000 000)

Presentation på skärmen är begränsad till 10 000 rader och 100 kolumner

Antal valda celler överstiger tillåtna 10 000 000

Produkt

Helmjölk, pastöriserad (l) 1)

1) Inkl. laktosfri mjölkdrycker och ekomjölk.

Lättmjölk, pastöriserad (l) 1)

1) Inkl. laktosfri mjölkdrycker och ekomjölk.

Fettfri mjölk, pastöriserad (l) 1)

1) Inkl. laktosfri mjölkdrycker och ekomjölk.

GRÄDDE TOTALT (l) 5)

5) Inkl. syrade gräddprodukter fram till år 2006.

SYRADE GRÄDDEPRODUKTER (kg) 2)

2) Inkl. gräddfil, crème fraîche och smetana.

ÖVRIGA FÄRSKVAROR (kg) 3)

3) Inkl. också smaksatt kvarg fr.o.m 1.1.2013.

Färskost (kg) 4)

4) Inkl. kvarg naturell, grynost, brödost och övriga färskostar.